Szabályzat letöltés ide kattintva

  1. A játék és a szervező

A promóció valamint a nyereményjáték szervezője és lebonyolítója a METISZ-Tomker Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 4028 Debrecen, Kassai út 96., cégjegyzékszám: 09-09-024006, adószám: 24199441-2-09, Képviselő: Géczy Tamás ügyvezető) (a továbbiakban: Szervező/Adatkezelő)

Szervező/Adatkezelő elérhetőségei:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +3652458100

A nyereményeket a Szervező/Adatkezelő biztosítja.

Jelen nyereményjáték (a továbbiakban: Játék), a Szervező által meghirdetett karácsonyi nyereményjátékra vonatkozik, az alábbi feltételekkel. A Kampány során a Szervező reklámokban hirdetheti a Játékot. A Játékkal kapcsolatosan jelen Játékszabályzat tekintendő teljes körű tájékoztatásnak. Az egyéb helyeken elhelyezett információk jelen Játékszabályzattól eltérő értelmezéséért a Szervező mindennemű felelősségét kizárja. A Játékszabályzat a Szervező székhelyén nyomtatott formában, valamint a www.kaercherdb.hu és www.karcher-center-metisz.hu címen elektronikusan is elérhető.

  1. A játék időtartama, menete

A Játék időtartama: 2023.11.13. – 2023.12.15. 16:00

Ahhoz, hogy egy Játékos részt vegyen a nyereményjátékban és jogosult legyen a nyeremény valamelyikére mindösszesen annyit kell tennie, hogy személyes látogatást tesz a Szervező bemutatótermébe (4028 Debrecen, Kassai út 96.), valamint kitölti helyszínen a kihelyezett nyereményszelvényt. Minden Játékos kizárólag csak egyszer vehet részt a nyereményjátékban.

A játék végén a nyereményszelvény kitöltői közül 3 nyertes kerül kisorsolásra.

Nyilvános sorsolás ideje: 2023.12.18. 15:00

Helyszíne: 4028 Debrecen, Kassai út 96.

A Szervező fenntartja a jogot a Kärcher Center Metisz Facebook oldalán az élő bejelentkezéssel történő sorsolásra.

Eredményhirdetés: a Szervező a sorsolás eredményeit és a Nyertesek értesítését a sorsolástól számított legkésőbb 3 munkanapon belül megteszi. A 72 óráig nem elérhető, illetve nem valós adatokat megadó Játékos a nyereményre való jogosultságát elveszti.

  1. Kik vehetnek részt a játékban?

A Játékban az a 18 éven felüli természetes személy vehet részt, aki Magyarországon tartózkodási- vagy lakóhellyel rendelkezik, és nem esik a jelen Játékszabályzatban meghatározott Játékból kizárt személyek körébe (a továbbiakban: Játékos). A részvétel minden esetben ingyenes.

A Játékos a Nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Játékszabályzatot és azt feltétel nélkül elfogadja. Amennyiben a Játékos jelen részvételi szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül.

Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak törvényes képviselőjével együtt jogosult.

Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

A Játékban a Szervező, mint a Játék lebonyolítója dolgozói és közreműködői, valamint mindezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

  1. Nyeremények, adózás és bejelentési kötelezettség

A játék végén 3 db nyeremény kerül kisorsolásra.

Nyeremények:

  • 2 db Kärcher WV 2 Premium Black Edition Összérték: 75.980 Ft
  • 1 db Fődíj: Kärcher RCV 3 robotporszívó Összérték: 167.989 Ft

A Szervező fenntartja a jogot, hogy azonos vagy nagyobb értékű alternatív nyereményt biztosítson, ha a meghirdetett valamilyen okból nem elérhető. A nyeremény készpénzre nem váltható és át nem ruházható.

A Szervező vállalja, hogy a hatályos jogszabályok alapján a nyereménnyel kapcsolatban felmerülő, a Szervezőt terhelő közterhekkel kapcsolatos bevallási-, adatszolgáltatási és befizetési kötelezettségeit teljesíti. A hatályos jogszabályi rendelkezésekre tekintettel, hiányos- vagy nem határidőben történő adatszolgáltatás esetén a Szervezőnek nem áll módjában a nyeremény átadása.

A nyertesek és pótnyertesek sorsolása véletlenszerű módszerrel történik. A sorsolás eredményét jegyzőkönyv rögzíti.

A nyertesek neveit a Szervező a Kärcher Center Metisz Facebook oldalán teszi közzé legkésőbb a sorsolásra megjelölt időpontot követő 3 munkanapon belül. Összesen 3 nyertes kerül kihirdetésre.

Amennyiben a meghirdetett időpontban kisorsolt és kihirdetett nyertes bármilyen okból elveszíti jogosultságát a nyereményére, a Szervező fenntartja pótnyertes sorsolásának a jogát.

A nyeremények után esetlegesen fizetendő adót a Szervező fizeti. A nyertes köteles a Szervező rendelkezésére bocsátani mindazon adatokat, amelyek szükségesek lehetnek a nyereménnyel kapcsolatos adókötelezettségek teljesítésére és köteles minden egyéb tekintetben együttműködni a Szervezővel.

A nyeremények után a Játékosoknak adófizetési kötelezettsége nem merül fel.

Jelen nyereményjáték a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény szerint nem bejelentés-köteles ajándéksorsolás és nem minősül szerencsejátéknak.

  1. Nyertesek értesítése

A Szervező a nyertesekkel a nyereményszelvényen megadott elérhetőség valamelyikén veszi fel a kapcsolatot és egyezteti velük a nyeremény átvételének részleteit.

Amennyiben a nyertessel nem sikerül felvenni a kapcsolatot, a nyertes nem jogosult a nyereményre. A nyertes személyének azonosításához és ellenőrzéséhez a Szervező kötelezheti a nyertest személyazonosságának igazolására.

A nyertes nem jogosult a nyeremény átvételére, ha:

  • egyértelműen bizonyítható, hogy több és/vagy hamis regisztrációval vett részt a Játékban, mellyel jogosulatlan előnyre tett szert;
  • egyértelműen bizonyítható, hogy a Játék menetét/eredményét bármilyen módon szándékosan befolyásolni próbálja;
  • jelen részvételi szabályzat bármely pontját megsérti.
  1. Nyeremények átadása/kézbesítése

A Szervező a nyeremény átvételének részleteit minden nyertessel a fent említett módon egyezteti. A nyeremények átadása személyesen a Szervező bemutatótermében (4028 Debrecen, Kassai út 96.) kerül átadásra, a nyertesekkel előre egyeztetett időpontba, melyről fényképes dokumentáció is készülhet. A nyereményjáték során készült fényképek használatával a Szervező rendelkezik, melyhez a nyertes a nyereményszelvény aláírásával kifejezetten hozzájárul.

A nyereményátadásokról, a nyertes megjelölésével bejegyzések készülhetnek a Kärcher Center Metisz Facebook oldalán.

A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban. Amennyiben a nyertesnek nyereménye átvételéhez, beváltásához utaznia kell, ennek költsége a nyertest terheli.

  1. A Szervező felelősségének kizárása

A Szervező kizárja felelősségét a Játékosok téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából (névelírás, e-mail cím elírás, stb.), a cselekvőképességében részlegesen korlátozott vagy cselekvőképtelen személy törvényes képviselő hozzájárulása nélküli, vagy kiskorú személy regisztrációjából, valamint a nyertes részére elektronikus úton elküldött értesítésnek neki fel nem róható elvesztéséből, egyéb okból történő sikertelen kézbesítéséből, illetve annak késedelméből eredő, a Játékos vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében.

Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi- és anyagi következmény minden esetben a Játékosokat terheli.

A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játék, illetve a Játékot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

  1. Adatkezelés és adatvédelem

A játékban való részvétel és az ehhez szükséges adatszolgáltatás önkéntes. Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása, az Infotv. 5. § (1) bekezdése.

A Szervező kérésre részletes tájékoztatást ad az érintettnek az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről.

Jelen Játékszabályzat elfogadásával a Játékos hozzájárul, hogy nyerés esetén az adategyeztetés során közölt személyes adatait a Szervező a nyertesek névsorában közzétegye.

Játékos feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatait a Szervező (adatkezelő) jelen Játék lebonyolítása során kezelje.

Adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen jogosult visszavonni, továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni.

A személyes adatokat a Szervező kizárólag a Játékosokkal történő kommunikációra és a jogszabály által előírt kötelezettségei teljesítésére, valamint adatgyűjtésre használja. Az adatkezelési cél megszűnésével, de legkésőbb a Játékot követő 30 nappal az adatokat tartalmazó nyereményszelvények megsemmisítésre kerülnek. Amennyiben a Játékos a nyereményszelvényen a hírlevélre történő feliratkozást önkéntesen megteszi, úgy a személyes adatok azok visszavonásáig, a törlési kérelem beérkezéséig, vagy a hírlevélről való leiratkozásig használhatók.

Amennyiben az adatkezelési feltételek megváltoznak, a Szervező tájékoztatja a Játékosokat a módosításokról.

Adatvédelemmel kapcsolatos panaszával a Játékos a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu) vagy az illetékes bírósághoz fordulhat.

Szervező az Adatkezelési tájékoztatójának megfelelően kezeli a Játékosok adatait. Szervező általános adatkezelési tájékoztatója elérhető az alábbi linken: https://www.kaercherdb.hu/karcher/karcher-webshop-adatkezelesi-informaciok

  1. Kizárás

A Játékból kizárásra kerülnek azok a Játékosok, akik a nyereményjáték szellemével ellentétesen vesznek részt a nyereményjátékban, azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeiket megtévesztő magatartással megnöveljék, ezzel megfosztják a nyerési esélyektől a tisztességesen játszani kívánó többi résztvevőt.

A Szervező felhívja a Játékosok figyelmét, hogy a Szervező fenntartja magának a jogot, hogy ilyen cselekmény észlelése esetén kizárja a Játékost a Játékból.

  1. Vegyes rendelkezések

A játék Szervezője az esetleges hibás, valótlan regisztrációkért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a játék Szervezője fenntartja magának. A nyeremény készpénzre nem váltható és át nem ruházható.

A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra, kizárólag oly módon, hogy a Játék feltételei a Játékosok számára kedvezőbbek legyenek vagy a Játékszabályzat a hatályos jogszabályoknak megfeleljen.

Valamennyi, jelen Játékszabályzatban nem szabályozott kérdésben a hatályos magyar jogszabályok az irányadók.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with Meta. Ennek a promóciónak nem szponzora, támogatója vagy adatkezelője a Meta.